Team

Ons team
helpt u met hedendaagse kennis over financiële zaken
Ons team
helpt u door de heftigste financiële stormen
Ons team
helpt u met een solide financiële toekomst

Hans van Galen (1961) LinkedIn-Profile

Hans heeft meer dan 25 jaar bancaire ervaring bij diverse banken. Hij heeft aan de wieg gestaan van Nationale Nederlanden Bedrijfsfinanciering (NNFD). Hans heeft bijgedragen aan het succes en het uitbouwen van NNFD en later Westland/Utrecht Hypotheekbank (WUH). Vanuit zijn rol heeft Hans een netwerk opgebouwd bij ondernemers, accountants en assurantie intermediairs. Hij heeft jarenlange  ervaring in het segment midden en groot MKB, vastgoedfinancieringen en derivatenvraagstukken.

 

Joris Rietveld (1967) LinkedIn-Profile

Na een bancaire loopbaan van 13 jaar bij diverse financiële dienstverleners is hij in 2004 gestart als Rietveld Finance Consultancy BV. Daarvoor is Joris werkzaam geweest bij IFN Finance, Banque Artesia en als Hoofd Business Banking bij Staalbankiers. Specialisaties : (Internationale) werkkapitaal financieringen, Overname financieringen en derivatenconstructies

 

Jaap de Bruijn (1952) LinkedIn-Profile

Jaap heeft jarenlang ondernemers begeleid in de rol van accountant/fiscalist. In 2012 verkocht hij zijn praktijk met ca. 35 medewerkers. Jaap is al een geruim aantal jaren lid van de adviesraad van een middelgrote bank. Jaap heeft zich in de achterliggende jaren toegelegd op financiële begeleiding van MKB-bedrijven en heeft o.a. ruime ervaring in onderhandelings (-overname) trajecten.

Cofin by COFIN